Beste kunst- en cultuurliefhebber … zoals we u via de website en nieuwsbrieven hebben laten weten, hebben een aantal mensen die begaan zijn met kunst en cultuur, zich gestort in het Waardmakersavontuur, om ook bij het vormen van de Omgevingsvisie Hoeksche Waard (wat uiteindelijk zal leiden tot de Omgevingswet), kunst en cultuur op de kaart te zetten!

De afgelopen maanden is daar dan ook hard aan gewerkt. Op 9 mei j.l. heeft het Waardmakersteam Kunst&Cultuur hun omgevingsvisie gepresenteerd aan de overige Waardmakers en ook deelgenomen aan het slotdebat. Op dit moment is een redactie bestaande uit afgevaardigden van de verschillende Waardmakersteams, druk bezig om vanuit de verschillende presentaties één omgevingsvisie te formuleren. Deze wordt op dit moment gevormd.

Op 19 juni wordt de definitieve omgevingsvisie op feestelijke wijze gepresenteerd. Alle Waardmakers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Kijk daarvoor op de website waardmakers.nl!

Maar bent u nieuwsgierig geworden naar de antwoorden die team Kunst&Cultuur heeft gegeven op de vraagstukken die er lagen rondom b.v. omgaan met eenzaamheid en vergrijzing, uitvoering van de Jeugdwet, onderwijs, klimaat, landschap, economie en toerisme … dan vindt u deze op de homepage van de website van Dok-C! Of klik hier!

Op naar een vitale Hoeksche Waard vol mooie activiteiten en interventies vanuit de kunst en cultuur!

Comments are closed.