Ook dit jaar is Kunstbende (platform voor jongeren tussen de 13-18, om zich in verschillende creatieve disciplines te ontwikkelen) weer op zoek naar artistieke jongeren. Ook in Zuid-Holland! En ook in de Hoeksche Waard!

Kunstbende is een netwerkorganisatie die jong creatief talent ontdekt, ontwikkelt en exposeert en jongeren helpt in hun zoektocht en creatieve ontplooiing.

Wist je dat veel artiesten voortkomen uit de kweekvijver van Kunstbende?! Denk aan bekende artiesten als: Trijntje Oosterhuis, Martin Garrix, Nielson, Kalvijn, Claudia de Breij, Stefano Keizers, Abdelkader Benali, Douwe Bob en DeWolff!

Dus kom jij (of ken je iemand) uit de Hoeksche Waard en ben jij actief in één of meerdere van deze categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater of in onze nieuwe categorie Influencer? Wil je nóg beter worden in wat je doet of lijkt het jou tof een nieuwe ervaring op te doen? Schrijf je dan nu in voor Kunstbende, doe mee aan de gratis workshops en wie weet word jij geselecteerd om mee te doen aan de regionale voorronde!

Meedoen aan Kunstbende 2021? Of heb je vragen? Kijk op www.kunstbende.nl/zuid-holland, www.facebook.com/KunstbendeZH, of stuur een appje (06-24221726) en vraag naar Lisanne. Grijp die kans en doe mee!

Comments are closed.