In deze tijd van het binnen zitten en het missen van menselijk contact kunnen we allemaal wel wat kleur, verrassing en optimisme gebruiken.

Dat dachten Ingrid van den Oord, Pauline van der Wijk, Bas Geldhof en Helma Wagemakers ook! Geïnspireerd door het project “Pakje Kunst” en met een zeer enthousiaste bijdrage van de Rotary Hoeksche Waard en subsidie van Gemeente Hoeksche Waard hebben zij 20 kunstenaars benaderd voor hun project Present.Je.Kunst. De 20 Hoeksche Waardse Kunstenaars gaan kleine kunstwerkjes maken die in een lief klein doosje passen. Deze kunstwerkjes zijn te koop voor 5 euro op verschillende locaties in de Hoeksche Waard; Museum Hoeksche Waard Heinenoord, Kadowinkel Waar Oud-Beijerland, Bij Arie Puttershoek, Inrichterij van Toen Strijen, Lin Bloemen Nieuw Beijerland, Herberg Tiengemeten en Soof Numansdorp. We weten dat kunst kan verrassen. Maar helemaal als je niet van te voren weet van welke kunstenaar je een doosje koopt. Present.Je.Kunst is leuk voor jezelf maar ook zeker leuk om kado te doen! Leer zo alle kunstenaars kennen en haal voor een klein bedrag een echt kunstwerkje in huis! Meer informatie over wie er meedoen en waar de doosjes te koop zijn, is te vinden via www.presentjekunst.nl
Vanaf eind april zijn de pakjes overal te koop en gaan we, als de winkels weer open zijn, de Hoeksche Waard vullen met kleur, kunst en positieve energie!

Comments are closed.