Plaats: Heinenoord
Locatie: ’t Hof van Assendelft
Begindatum: 21 september 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd:

Inderdaad, op papier zijn vrouwen en mannen gelijk. In de praktijk nog niet altijd. Wat doen we hierin zelf, als vrouw? Wat houdt je tegen en wat steunt je? Durf je in de spiegel te kijken naar je eigen rol hierin?

Over deze volgende stap in feminisme geeft Lindemarie Sneep (1983) op 21 september een lezing in Museum Hoeksche Waard. Zelfbewustzijn is daarin een belangrijk thema. Dat geldt overigens voor vrouwen én mannen en voor iedereen die zich niet in deze hokjes laat stoppen.

Tijdens de lezing spreekt zij over haar eigen leven als vrouw, zoekt zij naar ervaringen in de zaal en verbindt die met haar kijk op de rol van de vrouw in de maatschappij.

Na deze lezing ga je naar huis met inspiratie, empowerment en een hart vol liefde.

Lindemarie woont sinds haar 6e in de Hoeksche Waard en kwam na haar studie in Nijmegen weer langzaam terug. Ze woont sinds 2011 in Oud-Beijerland, heeft een zoon en een dochter en is communicatieadviseur bij Hogeschool Inholland Rotterdam.

De lezing wordt gegeven in ’t Hof van Assendelft, Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord en begint om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via museumhw.nl onder evenementen. Entree, inclusief 2 consumpties: € 12,50. Vrienden van het Museum, vrijwilligers en houders van de museumkaart (op vertoon van de kaart) betalen € 10,00.

Toegangsprijs: € 12,50

Overige informatie:

Comments are closed.