Op 18 september 2020 gaat het theaterstuk ‘Momentum’ in première, onder regie van Martijn J. Kramp. Een muziektheaterpektakel in het kader van 75 jaar vrijheid, over de Hoeksche Waard, over zijn geschiedenis en over zijn mogelijke toekomst.

Een voorstelling vóór en uitgevoerd dóór Hoeksche Waarders. We hebben daarvoor veel mensen nodig - mannen en vrouwen, jong en oud – die mee spelen en zingen.

DOE MEE!
Pak je momentum en speel, dans, zing en werk mee met een muziektheaterspektakel in de Hoeksche Waard. Schrijf je in op www.momentum2020.nl en lees verder hoe en wat.

GEVRAAGD:
Acteurs: Je hoeft niet perse lid te zijn van een toneelgroep! Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsmoment op zaterdag 28 maart. Na deze dag besluiten de regisseur en jij of dit avontuur iets voor jou is.

Zangers: Ook hier hoef je niet perse lid van een koor te zijn om je aan te melden. Enige zangervaring is fijn, maar geen voorwaarde. In deze voorstelling zullen koorleden ook bewegen over het speelvlak.

Vrijwilligers: Doe mee met het decorteam en technisch team. Handig met naald en draad en méér dan dat, kom werken in het kostuumatelier. Ben je multi-inzetbaar dan kan je overal werken achter de schermen.

Speel-en werkplezier staat voorop! Gedurende de opbouw van de voorstelling wordt je begeleid door ervaren theatermakers en kan je deelnemen aan inspirerende workshops om je kwaliteiten te versterken.

Foto: Adrian Kuipers

Comments are closed.