Kom naar de open repetitie van het Senioren Orkest Hoeksche Waard op zaterdag 16 mei van 10:00 tot 12:00 uur in De Bazuin, Laningpad 2 te Oud-Beijerland.

Senioren Orkest Hoeksche Waard volop in beweging.

Het is bewezen dat met elkaar muziek maken het algeheel welzijn bevordert. Het bewijs daarvan is het Senioren Orkest Hoeksche Waard; een orkest met enthousiaste muzikanten in de leeftijd vanaf 55 jaar.

Maatschappelijke functie
Naast de tweewekelijkse repetities wordt er ook, onder het motto: “muziek voor senioren door senioren”, verzorgen wij concerten in de zorgcentra van de Hoeksche Waard en de Drechtsteden.
Hierdoor heeft het Senioren Orkest Hoeksche Waard ook een belangrijke maatschappelijke functie; het haalt de bewoners immers uit hun isolement en geeft ze een middag vol ontspanning, vreugde en plezier.

Onderlinge sfeer
Deze optredens versterken ook de onderlinge sfeer, immers wat is er mooier om mee te helpen om medemensen, die in eenzaamheid leven, een fantastische middag te bezorgen.
Daarnaast wordt er jaarlijks een orkestuitje georganiseerd en worden nieuwsbrieven onder de leden verspreid. Een nieuwsbrief niet alleen met mededelingen, maar ook vol met anekdotes, die de leden in hun muzikale leven meegemaakt hebben.

Open repetitie voor nieuwe leden
Muzikanten die ook een bijdrage willen leveren aan een betere samenleving en willen musiceren in een ontspannen sfeer met leeftijdgenoten kunnen op zaterdag 16 mei een “open” repetitie bijwonen om de unieke sfeer te proeven en het hoge kwaliteitsniveau van het orkest te ervaren.
Het orkest repeteert om de veertien dagen, van 10:00 uur tot 12:00 uur in het clubgebouw van De Bazuin, Laningpad 2, Oud-Beijerland of neem contact op met Peter Cornegge, tel: 0186-602176.
Schikt u deze datum niet, kom dan gerust op een andere dag.

Comments are closed.