Plaats: Heinenoord
Locatie:
Begindatum: 15 september 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum: 15 september 2022
Eindtijd: 16:00

Museum Hoeksche Waard is weer volgens het rooster geopend. We krijgen regelmatig aanvragen voor rondleidingen, vergaderingen, kinderfeestjes en fotoshoots. Om al deze activiteiten te kunnen organiseren willen we graag het bestand van trouwe vrijwilligers uitbreiden. Want veel handen maken het werk licht.

De werkzaamheden zijn zeer divers. We zoeken mensen voor zowel de horeca, receptie, rondleiders, toezichthouders, kinderactiviteiten, als de tuingroep, klusgroep, scangroep, ict, communicatie, pr en genealogie. Zelfs voor licht administratief werk zoals het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails. En we bieden voor studenten de mogelijkheid aan om in het museum stage te lopen. Voor iedereen wat wils.

Graag willen we geïnteresserden hierover vrijblijvend informeren. Op donderdag 15 september organiseren we vanaf 14.00 tot 16.00 uur in ’t Hof van Assendelft, Hofweg 13 te Heinenoord, een speciale informatiemiddag voor de mensen die belangstelling hebben om vrijwilliger te worden. Wilt u iets leuks om handen hebben, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om onder de mensen te komen en wekelijks een nuttige middag of ochtend te hebben.

Wanneer u deze middag bijwoont, krijgt u een korte rondleiding door het museum en wordt u – onder het genot van een kop koffie of thee – geïnformeerd over de diverse werkzaamheden die in het museum gedaan kunnen worden. De aanwezige museummedewerkers zullen uw vragen beantwoorden.

Heeft u belangstelling? Dan kunt u zich via de e-mail opgeven op evenementen@museumhw.nl

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

Comments are closed.