Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 20 mei 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

‘Ik heb gezwegen. Tot nu,’ zijn de eerste woorden van het boek van Connie Palmen over de Engelse dichter Ted Hughes. Hij vertelt in Jij zegt het over de verwoestende liefde die hij koesterde voor de Amerikaanse dichteres Sylvia Plath. Dit bijzondere boek bespreken we donderdagavond 20 mei vanaf 19.30 uur ONLINE in de leesclub van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Online leeskring

In ruim 250 bladzijden laat Palmen Hughes in een lange monoloog vertellen over hoe deze prille liefde uitgroeit tot een drama voor beide partners. En hoe deze liefde zwart wordt gemaakt door roddels en valse getuigenissen. Palmen kruipt zo in de huid van de hoofdpersoon dat het wel een autobiografie lijkt.

Hebben de familierelaties invloed gehad op de loop der gebeurtenissen? Wat is volgens Hughes het ideale dichterschap? Bestaat er zoiets als gedoemde liefde? Weet Palmen echt de gevoelens van Hughes zo goed te verwoorden? Waarom zou je dit liefdesverhaal literair noemen en is dat een reden om dit boek wel of niet te lezen? Met elkaar praten we over dit aangrijpende boek. Lees het boek en praat online mee.

Het boek is online te reserveren via de catalogus en vervolgens kan het op afspraak worden opgehaald in de bibliotheek of thuisbezorgd. Bestellen bij de plaatselijke boekhandel – online of per telefoon – is ook mogelijk. Het wordt dan zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd. En u steunt dan meteen de plaatselijke boekhandel.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een dag voor de lezing een link om in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/online-leeskring-20mei.html

Comments are closed.