Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 18 mei 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Op dinsdag 18 mei organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard om 19.30 uur een online lezing over ‘Kom in beweging’. Hoe blijf je in deze tijd vitaal van lichaam en geest is de hoofdvraag van deze voorlichting opgezet door Remedica Senioreneducatie.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Online informatiebijeenkomst

Zeker in deze tijd valt het niet mee om actief te blijven. Toch is het heel belangrijk om vitaal te blijven van lichaam en geest. In het eerste deel van de lezing krijg je informatie over onder meer de spieren, de huid, de mond en het spijsverteringsstelsel. Vragen die aan de orde komen zijn: hoe houd je de spieren warm voor en na het sporten; hoe houd je de huid jong en soepel; hoe belangrijk is mondgezondheid? Het tweede deel van de lezing is gericht op gezondheidsmetingen en bewegingsoefeningen.

Na de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers een cadeautas met gezondheids- en verzorgingsproducten voor een gezonde leefstijl. De presentatie is in handen van een enthousiaste en deskundige voorlichter.

Aanmelden

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een dag voor de bijeenkomst een link om in te loggen. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/online-lezing-kom-in-beweging.html

Comments are closed.