Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 20 april 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

Meer voor elkaar zorgen, dat is het hoofdthema in dit programma. Veel mensen zijn mantelzorgers. Voor hen en voor ouderen in het algemeen is dit programma interessant.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Online informatiebijeenkomst

Op 20 april organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard om 19.30 uur een online lezing over ‘Zorg voor elkaar’. Zo bespreken we het belang van handhygiëne en preventie, doorligplekken voorkomen, veilig medicijngebruik en diabetes management. Hoe zorgen we voor balans en hoe kunnen we zorgen voor naasten die extra kwetsbaar zijn?

Het programma bevat een informatief gedeelte, over onder meer handhygiëne en preventie. Ook wordt veilig medicijngebruik behandeld en mobiliteit. Een van de laatste onderwerpen is diabetes, een onderwerp waar veel mensen mee te maken hebben. Als rode draad door het programma loopt een brain-quiz.

Na de bijeenkomst ontvangen alle deelnemers een goodiebag met extra informatie en probeerproducten voor een gezonde leefstijl. De presentatie is in handen van een enthousiaste en deskundige voorlichter.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-online-lezing-zorg-voor-elkaar.html

Je ontvangt na aanmelding uiterlijk een dag voor de bijeenkomst een link om in te loggen.

Comments are closed.