Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 15 april 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 20:30

Een ordelijke en overzichtelijke administratie. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die een klein beetje chaotisch zijn. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar “Administratie op orde”. Log in op 15 april om 19.30 uur en geniet voortaan van een strak geregelde en overzichtelijke administratie.

Toegangsprijs: Gratis

Overige informatie:

Overzicht

Wie steeds brieven, facturen en documenten kwijt is en continu achter de feiten aanloopt, zou enorm geholpen zijn met een ordelijke administratie. Maar het is lastig om het vervolgens bij te houden. Deze webinar begint aan de basis: stappen waarin je leert structuur aan te brengen, hoe je de administratie inricht maar ook hoe je het overzichtelijk en up-to-date houdt. Met de vele handige tips is je administratie straks netjes op orde en blijft er overzicht in je administratie. En wie wil dat nou niet?

Chloé van Driel is professional organiser en weet als geen ander wat ordelijk en overzichtelijk is en hoe dat kan worden gerealiseerd. Zij vertelt op deze online zoom meeting alles over een gestructuureerde en nette administratie.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-webinar-administratie-op-orde.html

Je ontvangt de link voor deze ZOOM webinar een dag vooraf in je mailbox.

Comments are closed.