Precies weten wat je wil en precies weten wat je kan. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je komt er achter tijdens het droombaanspel dat de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met JobOn presenteert in het Oude Raadhuis. Een goede start op weg naar (ander) werk voor iedereen die in-between-jobs zit.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Opzoek-naar-jouw-droombaan.html
Begindatum: 20 november 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Ga tijdens het droombaanspel samen met de andere deelnemers op zoek. Wat wilde je worden toen je klein was? Hoe ziet je droombaan eruit? Wie zou kunnen helpen om de eerste stap te zetten naar je droombaan? Gebruik de kennis van de groep en ga samen op expeditie naar de vragen en antwoorden. Het spel bestaat uit zes stappen waarbij je in gesprek gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn.

Tijdens deze bijeenkomsten op 20 november 10 uur tot 12 uur geeft de Bibliotheek Hoeksche Waard werkzoekenden een kans om op een heel laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden.
Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van de JobOn-toolkit. Op de website jobon.nl heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn’s eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de bibliotheek.

Aanmelden via onze website (zie onder) of bij de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Opzoek-naar-jouw-droombaan.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.