Identiteisfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe zijn ze te herkennen het en wat is er tegen te doen? Daarover gaat de lezing die in Puttershoek en in de Rembrandt in Oud Beijerland plaatsvindt op 21 november, dit is een samenwerking met de Rabobank en de Bibliotheek Hoeksche Waard.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Ochtend: Bibliotheek Puttershoek, Middag: Bibliotheek Oud-Beijerland Rembrandt
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Fraude-en-veiligheid-op-internet11.html
Begindatum: 21 november 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd:

Herkenning en bescherming. Dat zijn de belangrijkste wapens tegen fraude op internet. Iedereen die op de hoogte is van de nieuwste trucs van oplichters heeft een stapje voor. En wat te doen als iemand toch in de val is getrapt? Bank bellen, aangifte doen, gegevens bewaren. Wie op een link heeft geklikt en per ongeluk rekeninggegevens heeft ingevuld op een criminele website, kan het beste meteen contact opnemen met de bank.

De lezing wordt gegegeven op dinsdag 21 november van 10 uur tot 12 uur in de bibliotheek van Puttershoek en van 14 uur tot 16 uur in de Rembrandt in Oud-Beijerland. Medewerkers van de bibliotheek Hoeksche Waard en de RaboBank Hoeksche Waard zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden

Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van SeniorWeb.

Aanmelden is noodzakelijk via onderstaande website, via telefoon 06 82619404 of mondeling aan de balie in de bibliotheek. Deelname is gratis.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Fraude-en-veiligheid-op-internet11.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.