Sinds januari heeft de Hoeksche Waard er een leuk cultureel uitje bij voor jong en oud! En geheel coronaproef. Op dit moment zijn er 3 autopuzzeltochten beschikbaar, maar fiets- en wandelpuzzelritten zijn in de maak!

Pak de sleutels van uw auto, haal uw fiets uit de schuur, pak de step van uw (klein) kind of trek uw wandelschoenen aan en ontdek de Hoeksche Waard eens op een andere manier.

Ga met een gezellige puzzelrit langs de mooiste plekjes en ontdek bezienswaardigheden waarvan u misschien nog nooit gehoord had. Tijdens deze mooie rit test u gelijk uw kennis over ons mooie eiland de Hoeksche Waard. Heeft u aan het einde van de puzzelrit de code gekraakt dan maakt u ook nog eens kans op de inhoud van de kluis. Deze wordt maandelijks bekend gemaakt!

Aan de puzzelritten kan iedereen meedoen zowel jong als oud. Zodra u een puzzelrit heeft gekocht bent u niet verplicht om deze binnen een bepaalde tijd te doen. De unieke code die u toegestuurd krijgt blijft geldig en is eenmalig te gebruiken om mee te dingen naar de inhoud van de kluis.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten: voor €8,- of €15,- euro, heeft u een hele dag plezier!

En vergeet het volgende niet mee te nemen:
- Neem een verrekijker mee je weet maar nooit.
- Een mondkapje voor alle zekerheid
- Handen-ontsmetter ook voor alle zekerheid
- Koffie en/of thee
- Wat te eten of iets lekkers voor bij de koffie

Maar bovenal: Heb plezier en geniet van uw rit door het prachtige eiland de Hoeksche waard!

INTERESSE? KIJK OP: www.puzzelrithw.nl

(foto: website puzzelrithw)

Comments are closed.