Deze zomer wordt het MaakLokaal omgebouwd tot pop-up muziekstudio, voor iedereen van jong tot oud die het leuk lijkt om eigen muziekteksten te schrijven of beats en muziektracks te maken. Alle benodigdheden zijn aanwezig. Samen of alleen kan gewerkt worden aan nieuwe muziek op diverse woensdagavonden in het Oude Raadhuis.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/schrijf-en-produceer-je-eigen-muziek-.02082023.html
Begindatum: 2 augustus 2023
Aanvangstijd: 19:00
Einddatum:
Eindtijd: 21:00

‘Muziek maken en schrijven is leuk, brengt ontspanning en is goed voor je eigen ontwikkeling’, zegt Renaldo Vroon van de Bibliotheek Hoeksche Waard. ‘Als bibliotheek is het daarom een logische keuze om hier ruimte aan te geven’. Muziek maken stimuleert het brein, versterkt coginitieve vaardigheden en het schrijven van teksten is goed voor de taalontwikkeling.

Per avond zal een onderdeel uitgelicht worden zoals teksten schrijven, beats maken, melodieën schrijven. De avonden zijn los te bezoeken, maar ook als reeks. Renaldo: ‘Wij hopen dat dit een startpunt is voor meer eigen werk uit de Hoeksche Waard. Het zou tof zijn als er in september een aantal eigen werken zijn gemaakt en hier een vervolg aan gegeven kan worden in de vorm van workshops of een lokale bandwedstrijd’.

Aanmelden

Data: 5 juli, 19 juli, 2 augustus, 16 augustus & 30 augustus van 19:00 tot 21:00 uur. We komen samen in het Hoeksch MaakLokaal, Oude Raadhuis in Oud-Beijerland. Vrije inloop & gratis. Graag vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/schrijf-en-produceer-je-eigen-muziek-.02082023.html

Over het Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een plek waar digitale vaardigheden en andere skills worden ingezet en aangeleerd om te leren over ontwerp, programmeren en media. Hiervoor zijn verschillende workshops en apparaten beschikbaar. Het MaakLokaal is elke week open op woensdag, vrijdag en zaterdag. De actuele openingstijden zijn te vinden op de website. Heb je ideeën, vragen of wil je komen? Stuur een mail naar activiteiten@debhw.nl of stuur een berichtje op Instagram @bibliotheekhw.

Comments are closed.