Ondernemers in de dop even opletten! Tijdens deze workshop kun jij je creativiteit kwijt. Maak je eigen ontwerp en die printen we samen uit met de 3D printer. Wie weet, misschien krijg je de smaak te pakken en maak jij je eigen oorbellenlijn of sleutelhangers!


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,20 (plusabonnement), € 5,- (basisabonnement), € 6,- (niet leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Teken-je-eigen-oorbellen-of-sleutelhanger-met-TinkerCad.html
Begindatum: 9 augustus 2023
Aanvangstijd: 11:00
Einddatum:
Eindtijd: 13:00

Deze workshop is een introductie in het 3D tekenen. Hiervoor wordt het programma TinkerCad gebruikt. Kleine eenvoudige modellen kunnen worden uitgeprint met de 3D printer. De 3D printer en nieuwe laptops zijn gesponsord door het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en VSB fonds.

Deze activiteit is voor kinderen van 8 tot ca. 14 jaar en vindt plaats op 9 augustus van 11:00-13:00 in het Hoeksch MaakLokaal in het Oude Raadhuis in Oud Beijerland.

Hoeksch MaakLokaal

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren.

Aanmelden

Meld je aan via de onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Teken-je-eigen-oorbellen-of-sleutelhanger-met-TinkerCad.html

Comments are closed.