Welkom in de wereld van robotwedstrijden. Dit trainingskamp wordt georganiseerd om kinderen te laten oefenen met robots. Met leskisten van LEGO® Education SPIKE™ worden kinderen begeleid bij het bouwen en programmeren van een autonome robot. Nieuwsgierig geworden? Boek dan gauw deze leuke uitdagende middag in het MaakLokaal op 22 november.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €3,50 (plusabonnement), €4,25 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Trainingskamp-met-LEGO-robotjes.html
Begindatum: 22 november 2023
Aanvangstijd: 14:15
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Wat de toekomst brengt weet niemand maar dat er robots ingezet zullen gaan worden, dat staat inmiddels wel vast. Laat kinderen daarom kennis maken met de wereld van robotwedstrijden. Tijdens dit trainingskamp leren de kinderen stap voor stap de basis van het bouwen en programmeren van autonome robots met behulp van sensoren. Door samen te werken leren de kinderen een effectieve wedstrijdrobot te bouwen, te testen en aan te passen waardoor deze beter werken. Dit zijn vaardigheden op het gebied van kennis en teamwerk waar ze levenslang plezier van hebben. Tijdens de wedstrijd LEGO® Sumo worstelen in de kerstvakantie kan de opgedane kennis worden uitgetest.

Deze mooie LEGO® Education SPIKE™ robotsets zijn gesponsord door het Oranjefonds, Prins Bernhardfonds, VSB fonds en stichting Pica.

Aanmelden kan via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Trainingskamp-met-LEGO-robotjes.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.