Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Oude Raadhuis, Oud-Beijerland
Begindatum: 18 februari 2023
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Op zaterdag 18 februari staat het Oude Raadhuis weer geheel in het teken van het jawoord! Na een succesvolle eerste trouwbeurs in juli vorig jaar, wordt er dit jaar een nieuwe editie georganiseerd. Aanstaande bruidsparen kunnen tijdens de trouwbeurs een kijkje nemen in het Oude Raadhuis.

Toegangsprijs: gratis, vrije inloop

Overige informatie:

Om mensen te laten zien dat je niet altijd ver van huis hoeft om een leuke dag te beleven, zijn er lokale trouwleveranciers die zich presenteren. Aanwezig zijn Bruidskleding Promesa, Juwelier Bijland, Moments by Naomi (fotograaf), Vos Belevingen (videograaf), Anieks Hairdrive en De Stralende Bruid.

Er is deze dag ook gelegenheid om het historische pand te bezichtigen. De karakteristieke trappen aan de buitenzijde komen uit in de salon. Aansluitend bevindt zich de trouwzaal, waar het authentieke trouwmeubilair nog staat. Met de verbouwing zijn er allerlei nieuwe functies aan het gebouw toegevoegd, waaronder een eigen lunchroom ‘De Waterstal’. De lunchroom biedt arrangementen die bij de huwelijken geboekt kunnen worden, zoals een uitgebreid toast- of luncharrangement in de bijbehorende salon. Tijdens de beurs kunnen bezoekers proeven van de diverse trouwarrangementen.

De trouwbeurs is op zaterdag 18 februari van 10.30 tot 15.30 uur in het Oude Raadhuis, Waterstal 1 in Oud-Beijerland. Toegang is gratis, het is vrije inloop.

Comments are closed.