Plaats: Hoeksche Waard
Locatie: Walibi
Begindatum: 26 oktober 2018
Aanvangstijd: 09:00
Einddatum: 27 oktober 2018
Eindtijd: 00:30

Durf jij Walibi Fright Nights aan?

Vrijdag 26 oktober gaan we met een bus naar Walibi Fright Nights in Walibi, dit wordt georganiseerd door Welzijn Hoeksche Waard. Elk jaar is er veel vraag naar deze activiteit en ook nu hebben jongeren zich al per mail gemeld. Dit jaar zijn er 7 opstapplaatsen toegevoegd om zo de gehele Hoeksche Waard de mogelijkheid te bieden om op te stappen in zijn buurt. We vertrekken om 9.00 uur vanaf de eerste opstapplaats en zullen rond 00.30 uur weer aankomen in de Hoeksche Waard (deze tijden zijn onder voorbehoud). Tickets Walibi Fright Night 2018 zijn nu te koop en dat doe je gemakkelijk en snel via onderstaande link:

https://www.ticketkantoor.nl/shop/JongHW

Je ontvangt direct na aankoop je E-ticket (printversie) en een Mobile-ticket, waarmee je verzekerd ben van je plek in de bus. Tickets worden verkocht per opstapplaats. Selecteer degene bij jou in de buurt. Vergeet niet je ticket mee te nemen. Wees er snel bij, want vol=vol.

De opstapplaatsen zijn:
– ’s-Gravendeel, jongerencentrum Orion
– Strijen, bushalte Boomgaard
– Puttershoek, jongerencentrum The Point
– Heinenoord, Busstation
– Oud-Beijerland, bushalte Steenenstraat
– Nieuw-Beijerland, bushalte Buitenom
– Piershil, bushalte Buitenom
– Zuid-Beijerland, bushalte Tuinweg
– Klaaswaal, bushalte Rijksstraatweg
– Numansdorp, bushalte Hallinxweg
– Mijnsheerenland, bushalte Provincialeweg

Het thema is ‘Your life is a gamble’… De adviesleeftijd voor deze activiteit is 16+. De kosten zijn € 49,50. Dit is inclusief de busreis en entree voor het park. De tickets voor ‘’The Haunted Houses’’ vallen niet binnen deze prijs en moeten gekocht worden door de deelnemers zelf. Dit doe je online via: https://www.walibi.nl/nl/tickets. Voor meer info bel naar Welzijn Hoeksche Waard 088-7308901 of stuur een mail naar info@jonghoekschewaard.nl.

Toegangsprijs: € 49,50

Overige informatie:

Voor meer info bel naar Welzijn Hoeksche Waard 088-7308901 of stuur een mail naar info@jonghoekschewaard.nl.

Comments are closed.