Plaats: Kies plaats
Locatie: Online
Begindatum: 18 februari 2021
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 20:30

Een opgeruimd en schoon huis. Wie wil dat nu niet? Zeker geen makkie voor mensen die thuis in de rommel zitten. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een online webinar “Opgeruimd staat netjes”. Log in op 18 februari om 19.30 uur en geniet voortaan van een heerlijk schoon en overzichtelijk huis.

Toegangsprijs: € 0,00

Overige informatie:

5 stappen voor structuur

Wie steeds van alles kwijt is en continu achter de feiten aanloopt, zou enorm geholpen zijn met een heerlijk opgeruimd huis. Maar het is lastig om het vervolgens bij te houden. Deze webinar begint aan de basis: 5 stappen waarin je leert structuur aan te brengen, hoe je je huis opruimt maar ook hoe je het opgeruimd en schoon houdt. Met de vele handige tips kost het huishouden straks veel minder energie en blijft er tijd over voor andere dingen. En wie wil dat nou niet?

Chloé van Driel is professional organiser en weet als geen ander wat opgeruimd en netjes is en hoe dat kan worden geraliseerd. Zij vertelt op deze online zoom meeting alles over een schoon en ordelijk huis.

Aanmelden

Wie zich aanmeldt via activiteiten@debhw.nl krijgt de link uiterlijk een dag van te voren toegemaild.
Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers.

Comments are closed.