Precies weten waar je goed in bent en precies weten welke talenten je hebt. Dat is niet voor iedereen weggelegd. Je komt er achter tijdens de workshop Inzicht in je talenten deel II die de Bibliotheek Hoeksche Waard samen met JobOn geeft. Een goede start op weg naar (ander) werk.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–inzicht-in-je-talenten.html
Begindatum: 8 januari 2024
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Dit is een vervolg op de eerdere workshop op 4 december 2023. Ga tijdens de workshop samen met de andere deelnemers op zoek. Wat vond je leuk toen je klein was? Waarmee haal je de beste resultaten. Waar krijg je energie van? Wat zou kunnen helpen om inzicht te krijgen in talenten en vaardigheden? Gebruik de kennis van de groep en ga samen aan de slag met de vragen en antwoorden. Stap voor stap op zoek naar talenten met andere deelnemers die in-between-jobs zijn.

Tijdens deze bijeenkomst op 8 januari 10 uur tot 12 uur geeft de Bibliotheek Hoeksche Waard werkzoekenden een kans om op een heel laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Oude Raadhuis | Waterstal 1 | Oud-Beijerland. Deelname is gratis. Deze workshop is vooral bedoeld voor degenen die al eerder deelnamen aan de workshop op 4 december en het droombaanspel.

Dit is een samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten wordt er gebruik gemaakt van de JobOn-toolkit. Klik hier om naar de website van JobOn te gaan, hier heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van JobOn’s eigen events en onlinetrainingen die aanvullend zijn op de workshops in de Bibliotheek.

Graag vooraf aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop–inzicht-in-je-talenten.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.