Teveel spullen, daar word je niet gelukkig van. Allerlei prullaria die je nooit gebruikt. Wat moet je ermee? Opruimen en wegdoen. Voor iedereen die zich aangesproken voelt heeft de Bibliotheek Hoeksche Waard een workshop “Ontspullen”. In de Bibliotheek in Numansdorp op vrijdag 12 november van 10.00 uur tot 11.30 uur.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,25 (plusabonnement), € 5,00 (basisabonnement), € 5,75 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Numansdorp
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-ontspullen.html
Begindatum: 12 november 2021
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Wat doe je weg en wat wil je behouden? Opruimen of ontspullen is moeilijk genoeg. Daarom is het belangrijk om de knoop door te hakken en het zelf aan te pakken. Dat zorgt voor een goed gevoel en ruimte in je huis en in je hoofd. Tijdens deze workshop van twee ervaren organizers uit de Hoeksche Waard krijg je tips en handvaten hoe je dat het beste doet.

Diana Monteny van De Bezem door je leven en Maria Remmers van Gelukkig Opgeruimd geven samen deze interactieve workshop over ontspullen. Aan de orde komen vragen als: Hoe pak je dat aan? Waar begin je? De workshop is boordevol tips om zelf praktisch aan de slag te gaan. En natuurlijk is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen. Beide opruimcoaches vertellen tijdens deze workshop in de Campus in de bibliotheek in Numansdorp alles over opruimen en afscheid nemen van spullen.

Meer informatie en aanmelden op onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-ontspullen.html

Comments are closed.