SHOGI, het oeroude spel van de Samoerais is nu uit te proberen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Iedereen is welkom om dit boeiende spel te komen spelen. Na een korte introductie ga je meteen aan de slag. Misschien heb jij wel meer strategisch inzicht dan je ouders…?


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: € 4,00 of € 2,00 met je biebpas
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/workshop-shogi.html
Begindatum: 14 november 2020
Aanvangstijd: 13:30
Einddatum:
Eindtijd: 16:30

Shogi is een uit Japan afkomstig, strategisch en uitdagend spel dat vroeger gespeeld werd door de Samoerais. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht maar ook van hun denkkracht. Shogi betekent letterlijk ‘het spel van de generaals’ en wordt al eeuwenlang gespeeld. Ook nu zijn er wereldwijd miljoenen spelers.

Shogi is een zeer boeiend spel dat iedereen kan leren, waarbij creativiteit en een competitieve instelling ruimschoots de kans krijgen. De Nederlandse Shogi bond geeft op zaterdag 14 november in de Bibliotheek van Oud-Beijerland Centrum een kennismakingsworkshop met dit uitdagende spel dat geschikt is voor jong en oud.

Meedoen?

I.v.m. coronaprotocol is vooraf aanmelden verplicht. Je kunt je hier aanmelden: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/aanmeldformulier-workshop-shogi.html

I.v.m. corona maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Maximaal 4 volwassenen of jongeren en 10 kinderen (8-12).

Comments are closed.