Op 24 en 25 mei 2024 brengt Popkoor Pop-Up uit Oud-Beijerland je een onvergetelijke avond in Theater Het Kruispunt, Barendrecht, met hun betoverende show "Power to all our friends".

Laat je meevoeren door de stemmen van 80 gepassioneerde koorleden uit de Hoeksche Waard, die al bijna 25 jaar lang met veel plezier zingen en swingen op verschillende podia. "Power to all our friends" belooft een explosieve mix van pophits, meeslepende rocknummers en ontroerende ballads. De professionele en enthousiaste dirigente Inge Rambags weet altijd weer het beste uit de koorleden te halen, daarbij begeleid door een geweldige band onder leiding van Frans Verburg. Blijf dan maar eens stilzitten!

Pop-Up heeft reeds het publiek versteld doen staan met hun eerdere theatershows en een trouwe fanbase opgebouwd. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje naar de trailer van hun laatste show 'Songs in the Key of Life' op www.popupkoor.nl.

Mis deze kans niet om de magie van Pop-Up live te ervaren. Reserveer snel jouw kaartjes en verzeker jezelf van een plekje bij dit muzikale spektakel.Kaartjes zijn te koop via Theater Het Kruispunt: https://www.theaterhetkruispunt.nl/agenda/1812/popkoor-pop-up/power-to-all-our-friends

Comments are closed.