Plaats: Numansdorp
Locatie: Rho Toneel, Kievitstraat 8, Numansdorp
Begindatum: 18 december 2022
Aanvangstijd: 15:00
Einddatum: 18 december 2022
Eindtijd: 17:00

Alex Wong, de sympathieke singersongwriter en producer uit Nashville, komt na zijn concert in 2017 opnieuw naar Nederland.
Alex schrijft prachtige songs en bijzondere arrangementen. Daarnaast staat hij ook voor de boodschap om met zachte, maar vasthoudende stem voor je eigen identiteit uit te komen. Zijn Chinese achtergrond speelt daarbij een belangrijke rol. Als onafhankelijke artiest is Alex nog niet zo bekend in ons land, maar heeft diverse CD’s op zijn naam staan, zowel solo als samen met andere Amerikaanse artiesten. Zijn meest recente CD is ‘The Elephant and the Seahorse’, te vinden op Spotify.

Het concert in het intieme Rho Toneel vestzaktheater (de culturele huiskamer van Numansdorp!) zal een bijzondere ervaring worden. Alex wordt namelijk bij een aantal songs begeleid door het Rotterdamse strijkkwartet De Zagerij. Je kunt meer van Alex Wong zien op YouTube, onder andere de intrigerende videoclips Show Yourself en The Quiet Voice.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de organisatie. Stuur een mail naar gertjan@withagen.com. Er zijn slechts 45 zitplaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Website Rho Toneel
https://www.rho-toneel.nl

Website Alex Wong;
https://alexwongsounds.com

Videoclip The Quiet Voice
https://youtu.be/0cFm8oqsvQ0

Videoclip Show Yourself
https://youtu.be/RLTLGJCbJk4

Video van Living Room Concert 2017 in Rotterdam
https://youtu.be/4cepa4vcrro

Toegangsprijs: € 15

Overige informatie:

Bezoekadres
Kievitstraat 8-10, Numansdorp

Comments are closed.