Op zaterdagavond 17 maart neemt muziekvereniging De Bazuin u mee op een muzikale reis door Une Belle Histoire!

Op zaterdagavond 17 maart neemt muziekvereniging De Bazuin u mee op een muzikale reis door Une Belle Histoire! Voor de pauze gaat het Leerlingenorkest in willekeurige volgorde langs verschillende muziekstijlen. Van een 16e-eeuwse pavane met blues-invloeden tot de filmmuziek van Disney’s Vaiana uit 2016. Ook de allerjongste muzikale talenten van de vereniging uit de Blokfluitgroep laten van zich horen! Voor de pauze kan u horen dat leeftijd er niet toe doet en dat muziek tijdloos is.

Na de pauze neemt het harmonieorkest u mee in een chronologische volgorde langs verschillende historische gebeurtenissen van de 16e tot en met de 21e eeuw. Naast de prachtige muziek kunt u ook genieten van historische beelden!
Het orkest staat stil bij het feit dat de onthoofding van Lamoraal van Egmont 450 jaar geleden is. Egmont is de stichter van het mooie Oud-Beijerland. Ook de Franse Revolutie en de Tweede Wereldoorlog zal De Bazuin muzikaal niet voorbij laten gaan. Het concert eindigt met hedendaagse pophits! Kaartverkoop (10 euro) aan de zaal van het Hoeksch Lyceum of via info@debazuin.eu! Aanvangstijd: 19.30. Graag tot ziens bij Une Belle Histoire!

Comments are closed.