Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd, dus iedereen neemt zijn eigen mok mee. Maar hoe weet je nu welke mok van jou is? Voor iedereen die snakt naar een unieke herkenbare originele mok biedt het Hoeksch MaakLokaal uitkomst. Op 24 april is er een workshop ‘Bedruk je eigen mok’.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €5,00 (plusabonnement), €5,50 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/bedruk-je-eigen-mok.html
Begindatum: 24 april 2024
Aanvangstijd: 14:15
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Het is geen nieuws dat de wereld stikt in plastic. Sinds januari is het daarom niet meer toegestaan om plastichoudende bekers te gebruiken. Een alternatief zoeken is lastig, want hoe weet men van wie welke mok is? Het Hoeksch MaakLokaal biedt uitkomst. Er staat een mokkenpers waarmee eigen afbeeldingen kunnen worden gedrukt op een mok. Voor iedereen die dit wel eens wil proberen, wordt er op woensdagmiddag 24 april een workshop georganiseerd. De deelnemers gaan die dag met een eigen bedrukte mok naar huis.

Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en vindt plaats op 24 april van 14:15 tot ca.16:00 uur in het Hoeksch MaakLokaal in de Bibliotheek Oud Beijerland Centrum (Oude Raadhuis, Waterstal 1). De mokkenpers is gesponsord door het Oranjefonds.

Kosten voor deelnemer is inclusief 1 mok! Aanmelden kan via onderstaande website.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/bedruk-je-eigen-mok.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.