Plaats: Strijen
Locatie: Brug bij de Kaai (Strijen)
Begindatum: 26 januari 2024
Aanvangstijd: 19:00
Einddatum:
Eindtijd: 20:30

In het kader van de Poëzieweek is er op vrijdagavond 26 januari een bijzondere wandeling door het centrum van Strijen. De wandeling (ca. 1,5 uur) voert langs de weesgedichten die door de bewoners en ondernemers zijn geadopteerd.

Toegangsprijs: €5,50

Overige informatie:

Onder begeleiding van dichter van de Hoeksche Waard, Sabine Alders-du Bosc wordt er een wandeling langs de gedichten gemaakt. Al wandelend laten we de taalkunsten van deze dichters op ons inwerken. Een bijzondere avond met voordrachten, uitleg en achtergrondinformatie over de dichters. Start bij de brug bij de Kaai in Strijen.

Koop een kaartje via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/begeleide-poezieroute-langs-weesgedichten-strijen.html

Rondje Zachtheid

Iedere laatste vrijdag van de maand loopt Sabine Alders-du Bosc met gelijkgestemden het “Rondje Zachtheid” door Strijen. Een wandeling, voor iedereen die aan wil haken, om te delen hoe je vanuit zachtheid leeft of troost vindt en in de wereld zet als tegenbeweging tegen de verharding en verruwing in de samenleving. Deze wandelingen vinden inmiddels op 12 locaties in Nederland (en België) plaats.

Deze avond wordt dit mooie initiatief dus gecombineerd met een wandeling langs de weesgedichten. Vrijwilligers hebben de gedichten met afwasbare krijtstift op het raam geschreven. Samen vormen de gedichten een bloemlezing op straat.

Comments are closed.