Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Post 21
Begindatum: 8 oktober 2017
Aanvangstijd: 12:00
Einddatum: 8 oktober 2017
Eindtijd: 17:00

Wat een feest, alweer de derde editie van huiskamerfestival Bij Beijers Binnen! Dit unieke festival in en rond het centrum van Oud-Beijerland, heeft ook dit jaar weer een grote diversiteit aan rasartiesten aan zich weten te binden. We nodigen u dan ook van harte uit te komen proeven van een breed cultureel aanbod.
Initiatiefnemers Helma Wagemakers en Michon Sprengers zorgen als vanouds, samen met een groep enthousiaste gastheren en -vrouwen en een grote schare vrijwilligers, voor een gastvrije ontvangst in Buitengewone, Bijzondere en Begeesterende huiskamers. Daar wordt u niet alleen uitwendig verwend met een verrassende voorstelling, maar is ook gedacht aan de inwendige mens middels heerlijke hapjes en drankjes!

Ginger Jelly – Sander Nijbroek – Panashhh – Vioolduo Expressivo – Pro Arte – Frank Groenendijk – Duo Lomartique – Clementine – Pascal Kerpel – en meer!

Van HBS-laan tot Havenkade, van Molendijk tot Bijl, stuk voor stuk prachtlocaties! Kom ‘gluren bij de buren’ en stap binnen waar u anders nooit zou binnentreden. Op elke locatie is één artiest-act-band geprogrammeerd van professionele kwaliteit en alles op loopafstand van elkaar. U ‘hopt’ van de ene naar de andere locatie en u kiest zelf welke route u wilt volgen. T.z.t. zullen op de website een paar voorbeelden worden gegeven, maar het is natuurlijk veel leuker een eigen route te bepalen. Vier verschillende voorstellingen zijn zeker te halen! En komt u met de fiets, haalt u er misschien wel vijf of zes.
En heeft u een kaartje weten te bemachtigen, dan bieden we u ook nog een wervelend openingsconcert in onze hoofdlocatie! Wat het dit jaar is…? Dat is nog even een verrassing! Weet wel, de kaarten zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Voor slechts €15,- kunt u komen genieten! En voor gezinnen is er een speciale kortingskaart (zonder openingsconcert)! Lees meer op de website. U komt toch zeker ook?!

Toegangsprijs: € 15,00

Overige informatie:

Tickets en informatie
www.bijbeijersbinnen.nl

Comments are closed.