Deze keer is het thema van de Peuterparade muziek. We gaan boekjes voorlezen van Dikkie Dik en Noortje. Zij gaan muziek maken en dat doen wij ook! We hebben muziekinstrumentjes en samen gaan we daar mooie muziek mee maken. Als afsluiting knutselen de kinderen met wat hulp hun eigen muziekinstrumentje.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBC-feb.html
Begindatum: 25 februari 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit verschillende prentenboeken. Na het voorlezen gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 5 februari in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en het begint om 10.30 uur.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Aanmelden

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. In totaal zijn 8 kindjes welkom. Per kindje mag 1 ouder mee komen.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/peuterparade-OBC-feb.html

Comments are closed.