De BoekStart Peuterparade op 25 augustus en 1 september heeft dit keer het thema knuffeldieren, jouw knuffel is natuurlijk de allerliefste! We gaan een aantal leuke boekjes voorlezen, liedjes zingen en gaan daarna gezellig samen knutselen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Puttershoek
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–peuterparade-in-puttershoek81.html
Begindatum: 1 september 2023
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:30

We gaan o.a. voorlezen uit het boekje “Knuffel is zoek”, Pip is verdrietig want ze kan haar lievelingsknuffel Koala niet meer vinden. Samen met Woezel gaat ze op zoek. Ze graven tussen het speelgoed in de speelgoedkist, zoeken in de speelboom en het speelhok. Daarna gaan ze naar Buurpoes om te vragen of Koala niet onder haar lievelingskussen ligt. Na veel zoeken geven ze het op maar dan ineens…. Ben jij ook zo benieuwd hoe dit verhaal gaat aflopen, geef je dan snel op!

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op vrijdag 25 augustus in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 1 september van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek.

De activiteit is gratis, maar er moet wel een kaartje gereserveerd worden. Let op! Je hoeft alleen voor je (klein)kind een kaartje te reserveren.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–peuterparade-in-puttershoek81.html

Een overzicht van onze activiteiten kun je vinden op debhw.nl/agenda

Comments are closed.