Op woensdag 5 april komt logopediste Wendy Oostveen een superleuke workshop gebaren geven. Ze leest hierbij voor uit het boekje ‘We hebben er een geitje bij’. Wendy gaat spelenderwijs met de ouders en hun kindje gebaren oefenen. Zo leren ze een heleboel gebaren en kunnen ze elkaar veel vertellen.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek ‘s-Gravendeel
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–voorlezen-met-gebaren.html
Begindatum: 5 april 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 10:45

Kleine kinderen hebben vaak al veel te vertellen, maar praten lukt (vaak) nog niet. Hoe kunnen ze er dan toch voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal! De motoriek van de handjes is op hele jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig én leuk! Wil je gebaren leren die niet in de workshop voorkomen dan kan dat natuurlijk ook.

Aanmelden

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 5 april in Bibliotheek ‘s-Gravendeel van 10.00 tot 10.45 uur.

Aanmelden kan via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–voorlezen-met-gebaren.html

Comments are closed.