Op 28 juni komt Wendy Oostveen – logopediste in de Hoeksche Waard – een leuke gebarenworkshop geven bij Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Wendy leest voor uit het boekje ‘Pip en Posy en de grote ballon’ en gebruikt hierbij gebarentaal. Gebaren leren die niet in de workshop voorkomen kan dat natuurlijk ook.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €1,70 (plusabonnement), €2,10 (basisabonnement), €2,45 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–voorlezen-met-gebaren0.html
Begindatum: 28 juni 2023
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 11:00

Kleine kinderen hebben al heel veel te vertellen, maar praten lukt (vaak) nog niet. Hoe kunnen ze er dan toch voor zorgen dat je hen begrijpt? Door gebarentaal! De motoriek van de handjes is op hele jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig én leuk!

Wendy gaat spelenderwijs met de ouders en hun kindje gebaren oefenen. Zo leren ze een heleboel gebaren en kunnen ze elkaar heel veel vertellen. Dus geef je snel op samen met je kindje om deze workshop bij te wonen.

Aanmelden

Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Het is op woensdag 28 juni in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.00 uur.

Meld je aan via onderstaande website. Let op: Je moet voor zowel je kind als voor jezelf een kaartje kopen.

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/boekstart–voorlezen-met-gebaren0.html

Comments are closed.