Modelbouw is tegenwoordig weer helemaal hot gezien de populariteit van televisieprogramma’s over modelbouw. In het Hoeksch MaakLokaal kunnen kinderen één keer in de maand terecht voor model vliegtuigbouw onder leiding van echte modelvliegers. Zo worden ze goed op weg geholpen bij deze leuke en leerzame hobby.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €5,20 (plusabonnement), €6,10 (basisabonnement), €7,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/bouw-je-eigen-modelvliegtuig.html
Begindatum: 2 november 2022
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Deze maand leren kinderen snel een vliegtuig bouwen dat met elastiek wordt aangedreven. Ze worden daarbij geholpen door echte modelvliegers. Zij zijn bouwers die met een zender grote modelvliegtuigen op afstand kunnen besturen. De workshop is op woensdag 2 november van 14:00 uur tot 16:00 uur, leeftijd: 8+.

Elke maand wordt door de modelvliegtuigbouwers Hoeksche Waard een activiteit georganiseerd in het kader van beweging, aerodynamica, modelbouw en bevat tevens een wedstrijdelement. Ideeën van de deelnemers voor meer workshops zijn welkom. Let op een modelvliegtuig maken is een precies werkje.

Het Hoeksch MaakLokaal is een creatieve doe-het-zelf ruimte waar mensen samenkomen om te maken en met en van elkaar te leren. In de context van een Leven Lang Ontwikkelen zijn bibliotheken de aangewezen plek om levenslange nieuwsgierigheid te voeden en de digitale geletterdheid te stimuleren. Houd de agenda van de bibliotheek (bibliotheekhoekschewaard.nl) in de gaten voor meer leuke activiteiten in het Hoeksch MaakLokaal.

Aanmelden via onze website:
https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/bouw-je-eigen-modelvliegtuig.html

Comments are closed.