Plaats: Strijen
Locatie: Bibliotheek Strijen
Begindatum: 11 mei 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 22:00

Zin in een avond in Caribische sfeer met een Rotterdams tintje? Op donderdagavond 11 mei 2023 verzorgt de Bibliotheek Hoeksche Waard in Dorpshuis Streona een gezellige filmavond. Op het witte doek wordt de romantische komedie Casa Coco vertoond.

Toegangsprijs: €3,00 (plusabonnement), €4,00 (basisabonnement), €5,00 (niet-leden)

Overige informatie:

De Rotterdamse Pleun runt al jaren Casa Coco, een pension voor bezinning en rust op Bonaire. De Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring komen graag langs voor een heerlijke vakantie met elkaar. Dit najaar ook Pleun’s jeugdliefde Toon die, nadat zijn vrouw heeft aangekondigd van hem te willen scheiden, met een bevriend echtpaar meekomt om zijn problemen onder de Antilliaanse zon te doen vergeten. De twee ex-geliefden hebben elkaar jaren niet gezien. Doordat Pleun uit het niets vijftig jaar geleden Toon verliet en naar Bonaire vertrok, valt Toon van het ene probleem weer terug in het andere.

Kom ook gezellig naar deze romantische komedie vol Rotterdamse humor met o.a. Gerard Cox, Joke Bruijs, Loes Luca en Richard Groenendijk.

Donderdag 11 mei 2023 in Bibliotheek Strijen (Stockholmplein 6, 3291 TP Strijen) | aanvang 19.30 uur (zaal open om 19.15 uur) | eindtijd: 22.00 uur | in de pauze is er gelegenheid om wat te drinken.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/caribische-filmavond-met-casa-coco.html

Comments are closed.