Kerstsfeer in Galerie Kunstkijk van de Hoeksche Waardse Kunstenaars aan de Molendijk 8 in Oud-Beijerland. Het uit 4 conservatoriumgeschoolde mannen en 1 vrouw bestaande gezelschap Uzory zal op vrijdagmiddag 22 december van 14.00-15.00 uur prachtige Oekraïense/Russische muziek ten gehore brengen. Zij zullen balalaika’s, kerstliederen en veel bekende melodieën spelen.

Het concert is gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Léonie Stroober, de voorzitter van de Hoeksche Waardse Kunstenaars heeft hen in de Galerie uitgenodigd. Via haar brede culturele netwerk kon zij dit drukbezette gezelschap voor een optreden reserveren.

Deze maand bestaat de Galerie Kunstkijk precies 1 jaar. Dit feit geven wij als Hoeksche Waardse Kunstenaars een extra feestelijk tintje met de muziek van Uzory en tot slot oliebollen en glühwein voor het publiek. Stroober zal als voorzitter in haar welkomstwoord terugblikken op een actief en succesvol kunstjaar in de Galerie. Voor openingstijden en meer activiteiten: www.hoekschewaardsekunstenaars.nl.

De Stichting Open Atelier HW is in 2002 opgericht om Hoeksche Waardse kunstenaars die vrij werk maken te ondersteunen en faciliteren. De Stichting heeft als doel leden een podium te bieden waardoor zij een groter publiek kunnen bereiken en hun werk kunnen promoten via o.a. HWK Galerie Kunstkijk in Oud-Beijerland en de Open Atelierdagen het laatste weekend in mei.

Comments are closed.