Jeugdtheater in de voorjaarsvakantie! Bezoek de familievoorstelling Inspecteur S en de grote doorbraak in Museum Hoeksche Waard in Heinenoord of Rho Toneel in Numansdorp. Voor iedereen van 8 jaar en ouder.

Wat gebeurde er 600 jaar geleden tijdens de Sint-Elisabethsvloed? En wat heeft dat met ons te maken? In de spannende en humorvolle theatervoorstelling Inspecteur S en de grote doorbraak gaat de inspecteur in wat zijn laatste ‘case’ dreigt te worden, op zoek naar de antwoorden op de vele vragen die er om de stormvloed rondwaren. Met als belangrijkste vraag: Wie was de dader, wie veroorzaakte de stormvloed?

De voorstelling, gespeeld door poppenspeler Martin Soeters (bekend van Huisje Boompje Beestje) speelde afgelopen najaar op maar liefst 25 scholen in de Hoeksche Waard. In de voorjaarsvakantie is de voorstelling te zien voor iedereen vanaf 8 jaar in Museum Hoeksche Waard en de theaterzaal van het Rho Toneel. Een feest voor jong en oud!

Reserveer tijdig, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Woensdag 2 maart: Kindermiddag in Museum Hoeksche Waard - Heinenoord.
Tijdens een speurtocht in het museum kun je ook zelf op zoek gaan bij de tentoonstelling Land uit water. De voorstelling begint om 13.30 uur en om 15.00 uur in ’t Hof van Assendelft.
Reserveren: https://www.museumhw.nl/ Kaarten kosten € 3,25 per kind en € 5,25 voor een volwassene (museumbezoek én theatervoorstelling). Beide museumlocaties zijn open van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Donderdag 3 maart: 15:00 uur Rho Toneel – Numansdorp. Kaarten €5,- per persoon, reserveren: https://www.rho-toneel.nl/

De voorstelling is een initiatief van Theaterbureau Frijns en door Stichting Beeldend Jeugdtheater mogelijk gemaakt met steun van de Gemeente Hoeksche Waard.

Comments are closed.