Plaats: Hoeksche Waard
Locatie:
Begindatum: 12 mei 2018
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum: 12 mei 2018
Eindtijd: 17:00

Op 12 mei 2018 organiseren samenwerkende organisaties in de zorg een bijzondere fietstocht voor jong en ouder. Deze organisaties hebben zich enorm ingezet om met hun cliënten mooie kunstobjecten te maken, die u die dag kunt bezichtigen. Het thema is het verbeelden van hoe het is om te leven met een beperking. Diverse kunstenaars in de Hoeksche Waard hebben meegewerkt om samen met de cliënten dit thema uit te beelden. Daarnaast is bij iedere locatie iets te doen, te proeven of te ervaren. Ook krijgt u een goodiebag mee voor onderweg.
De volledige route heeft ongeveer de lengte van een marathon, maar u kunt ook kiezen voor een van de kortere routes. De routebeschrijving en plattegrond van de drie routes zijn toegevoegd in deze flyer. U kunt zelf een keuze maken voor een route of zelf een route uitstippelen langs de locaties die u wilt bezoeken.

Toegangsprijs: GRATIS

Overige informatie:

U kunt zich aanmelden via vrijwilligerscentrale@welzijnhoekschewaard.nl of telefonisch via 088-7308900. De flyer kunt u ophalen bij de deelnemende zorgorganisaties of bij Welzijn Hoeksche Waard, locatie De Lindenhoeve in Oud-Beijerland van 09.00-12.00 uur.

Comments are closed.