Plaats: Puttershoek
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Begindatum: 18 januari 2024
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Gezellig een middag uit in de Hoeksche Waard? Samen met je man/vrouw, vriend/vriendin, of alleen, om nieuwe contacten te leggen? Humanitas Interessebank organiseert samen met Zorgwaard en de Bibliotheek Hoeksche Waard een filmmiddag. Op donderdag 18 januari van 14.00 tot 16.00 uur vertonen wij de film Ghost in de Huiskamer van de Wijk te Puttershoek.

Toegangsprijs: € 5,00

Overige informatie:

Sam Wheat wordt vermoord bij een overval, maar zijn geest is nog niet klaar om verder te gaan. Hij blijft bij zijn vriendin Molly. Al snel komt hij erachter dat de overval geen toeval was. De moordenaar was ingehuurd om hem een code te ontfutselen. Met deze code kan zijn collega een hoop geld verduisteren. Nu Sam dood is heeft hij het op Molly voorzien. Met de hulp van Oda Mae Brown, een helderziende, probeert Sam Molly te waarschuwen. Zij is echter niet zo makkelijk te overtuigen.

Deze film is voor iedereen die houdt van fantasy, komedie, romantiek en spanning. De hoofdrollen worden vertolkt door Whoopi Goldberg, Demi Moore en Patrick Swayze. De film wordt vertoond op donderdag 18 januari ’s middags van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Huiskamer van de Wijk in Puttershoek. Bij aanvang wordt een kopje koffie of thee geschonken.

Graag vooraf aanmelden bij de Interessebank van Humanitas via e-mail: interessebankconny@gmail.com

Toegang € 5,00 inclusief koffie of thee | betaling aan de zaal

Comments are closed.