Identiteitsfraude, phishing, oplichters op social media. Hoe herken je het en wat kan je er tegen doen? Daarover gaat de lezing die in Klaaswaal en in Strijen plaatsvindt op 20 maart. Dit is een samenwerking met de Rabobank en Seniorweb met de Bibliotheek Hoeksche Waard.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Klaaswaal en Buurthuis Strijen
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/fraude-en-veiligheid-op-internet0.html
Begindatum: 20 maart 2024
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd:

Herkenning en bescherming. Dat zijn de belangrijkste wapens tegen fraude op internet. Iedereen die op de hoogte is van de nieuwste trucs van oplichters heeft een stapje voor. En wat te doen als iemand toch in de val is getrapt? Bank bellen, aangifte doen, gegevens bewaren. Wie op een link heeft geklikt en per ongeluk rekeninggegevens heeft ingevuld op een criminele website, kan het beste meteen contact opnemen met de bank.

Medewerkers van de bibliotheek Hoeksche Waard en de RaboBank Hoeksche Waard zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Iedere bezoeker ontvangt een cadeaubon voor een gratis SeniorWeb-jaarlidmaatschap! Zo kan men vrijblijvend kennis maken met alle voordelen van Seniorweb.

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk via onderstaande website of mondeling aan de balie in de bibliotheek. De lezing wordt gegegeven op twee locaties: op woensdag 20 maart in Klaaswaal van 10 tot 12 uur in de bibliotheek (Molendijk 55) en in Strijen van 14 tot 16 uur in Buurthuis Me Mekaer (Kerkstraat 73).

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/fraude-en-veiligheid-op-internet0.html

Comments are closed.