Musicalgezelschap De Hoeksche Duiven zal in november alsnog de voorstelling ‘Kookpunt’ in Ons Centrum in ’s-Gravendeel en De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland spelen.

Oorspronkelijk zouden ‘De Duiven’ in oktober de twee voorstellingen spelen, maar om gezondheidsredenen moesten die optredens toen op laatste moment geannuleerd worden. In overleg met beide locaties is een alternatieve dtum gevonden. Op woensdagmiddag 16 november loopt de spanning tot het kookpunt op als De Hoeksche Duiven om 14.30 uur in Ons Centrum in ’s-Gravendeel hun musical opvoeren. De laatste voorstelling van deze musical staat op vrijdag 25 november in Nieuw-Beijerland gepland, met aanvang om 20.00 uur.
Kookpunt is een musical van de hand van schrijfster Tineke van Zalinge en de voorstelling wordt geregisseerd door Rebecca van der Kolk. In ‘Kookpunt’ ontbrandt de strijd om een perceel in een kleine gemeenschap en raakt de plaatselijke bevolking flink verdeeld. Vrolijkheid, ontluikende liefde, romantiek, spanning én rampspoed wisselen elkaar in razend tempo af als de gemoederen steeds verder verhit raken en het kookpunt wordt bereikt.
Kaarten à 7,50 euro voor de voorstellingen in Nieuw-Beijerland en ’s-Gravendeel zijn te bestellen via info@hoekscheduiven.nl of via de website van De Hoeksche Duiven: www.hoekscheduiven.nl. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar.

Comments are closed.