Musicalgezelschap De Hoeksche Duiven is na het zomerreces terug op het podium en speelt in de maand oktober nog tweemaal de voorstelling ‘Kookpunt’ in Nieuw-Beijerland en ‘s-Gravendeel.

Op vrijdag 7 oktober maken ‘de Duiven’ voor de eerste keer in hun bestaan hun opwachting in De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland, waar om 20.00 uur de voorstelling start. Vijf dagen later, op woensdagmiddag 12 oktober, loopt de spanning tot het kookpunt op als De Hoeksche Duiven om 14.30 uur in Ons Centrum in ’s-Gravendeel hun musical opvoeren. Kookpunt is een musical van de hand van schrijfster Tineke van Zalinge en de voorstelling wordt geregisseerd door Rebecca van der Kolk. In ‘Kookpunt’ ontbrandt de strijd om een perceel in een kleine gemeenschap en raakt de plaatselijke bevolking flink verdeeld. Vrolijkheid, ontluikende liefde, romantiek, spanning én rampspoed wisselen elkaar in razend tempo af als de gemoederen steeds verder verhit raken en het kookpunt wordt bereikt.
Kaarten à 7,50 euro voor de voorstellingen in Nieuw-Beijerland en ’s-Gravendeel zijn te bestellen via info@hoekscheduiven.nl of via de website van De Hoeksche Duiven: www.hoekscheduiven.nl.

Comments are closed.