Musicalgezelschap De Hoeksche Duiven is van 21 tot en met 28 april te zien met een spiksplinternieuwe musical. Het gezelschap staat dan op de planken met Geen Bereik, een avontuurlijke en zonovergoten musical van de hand van schrijfster Tineke van Zalinge.

De ‘Duiven’ staan voor een flinke krachtproef: in de periode van 21 tot en met 28 april staan zij viermaal op de planken op drie verschillende locaties: na de première op 21 april in het Verenigingsgebouw in Mookhoek en de voorstelling een dag later op dezelfde locatie is Geen Bereik op woensdagmiddag 26 april te zien in Ons Centrum in ‘s-Gravendeel waarna de mini-toernee op vrijdagavond 28 april wordt afgesloten in De Swaensvoet in Nieuw-Beijerland. Met daarbij de aantekening dat Geen Bereik alleen dit voorjaar te zien is. De regie is in handen van Rebecca van der Kolk en als zangcoach fungeert Marian Meeusen. Jan van Drunen verleent zijn muzikale medewerking aan de voorstelling.
In Geen Bereik zet kapitein Harry Haak met zijn zeiljacht De Zevende Hemel nog één keer koers, met zijn trouwe metgezel en alleskunner Olga aan zijn zijde. Het tweetal verwelkomt voor die laatste reis een bont gezelschap reizigers aan boord: de juicevlogster Dionne Kletsmeijer – die een sport maakt van het exposen van BN’ers – klimaat- en milieubeschermster Laura Woei, de hypergevoelige Cora Engel die aan ieder probleem een rits aan theorieën koppelt, de bezorgde mantelzorgster Mylou de Graaf en de echtparen Ies en Otto den Besten en Guus en Jo Stuur-Bakboord met hun sores. En wie is toch die mysterieuze persoon in hut 2 die vreemde teksten uitkraamt? De reis verloopt bovendien allerminst zoals gehoopt en brengt de groep tot op het randje van het uithoudingsvermogen. Zeker als communiceren een heel groot goed blijkt………

Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website van De Hoeksche Duiven: www.hoekscheduiven.nl of via de mail: info@hoekscheduiven.nl. Een kaartje kost 7,50 euro per stuk.

Comments are closed.