Plaats: Oud-Beijerland
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Begindatum: 4 oktober 2023
Aanvangstijd: 19:30
Einddatum:
Eindtijd: 21:30

Lichaamstaal, gedragssignalen en gebaren spreken bij honden duidelijke taal. Als de baasjes het maar begrijpen, gaat dat meestal goed. Wat probeert een hond te vertellen als hij gaapt, krabt of zijn bek aflikt? Gediplomeerd hondendeskundige Miranda van de Meer weet daar alles van. Zij geeft op dierendag een presentatie in het Oude Raadhuis over hondengedrag.

Toegangsprijs: €5,00 (plusabonnement), €6,00 (basisabonnement), €7,50 (niet-leden)

Overige informatie:

Het levert honden en hun baasjes heel veel op als signalen beter begrepen worden en als mensen besef hebben van de emoties die honden ervaren. Het zal echt positieve invloed hebben op het gedrag van mens en dier. Tijdens deze avond doen bezoekers kennis op over lichaamstaal, kalmerende signalen en natuurlijke behoeften én er is gelegenheid om vragen te stellen over hondengedrag.

Waarom kunnen honden gapen zonder moe te zijn, hun bek aflikken zonder trek te hebben en bijten of krabben zonder jeuk te hebben. Waarom gaat je hond (blaffend) naar andere honden, mensen of kinderen toe terwijl hij ze eigenlijk heel eng vindt? En waarom wil een hond maar niet wennen om alleen thuis te zijn, terwijl je toch steeds maar kort weg bent of het rustig opgebouwd hebt.

De gedragsdeskundige voor honden, gespecialiseerd in het welzijn van de hond én verlatingsangstdeskundige, geeft op deze avond in het Oude Raadhuis een inkijkje in het gedrag en het brein van jouw hond.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/Hondengedrag-dierendag.html

Meer activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard kun je vinden via debhw.nl/agenda

Comments are closed.