Nu 3D-printen steeds populairder wordt, neemt ook de vraag naar 3D-ontwerpen steeds mee toe. Hoe maak je een 3D-ontwerp? Welk programma is geschikt? En hoe werkt het? Op al deze prangende vragen wordt antwoord gegeven op zaterdag 14 januari in het Hoeksch MaakLokaal.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: €4,20 (plusabonnement), €5,10 (basisabonnement), €6,00 (niet-leden)
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Hoeksch MaakLokaal)
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/introductie-onshape–leer-professioneel-3d-modelleren.html
Begindatum: 14 januari 2023
Aanvangstijd: 13:30
Einddatum:
Eindtijd: 15:30

Een deskundig docent geeft een introductieles Onshape. Onshape is een professioneel CAD-programma dat thuis gratis gebruikt mag worden. De introductie is bedoeld voor iedereen die meer mogelijkheden wil dan het beginnersniveau met 3D-modelleren, zoals met TinkerCAD.

Neem een laptop mee om op te werken. Lukt dit niet, dan zijn er bij de bibliotheek ook laptops beschikbaar. Misschien kun je wel een eerste ontwerp in Onshape maken en uitprinten met de 3D-printer! Voor deze workshop is ervaring met 3D-programma’s niet nodig. Enige computervaardigheid en technisch inzicht zijn wel gewenst. Leeftijd is vanaf 14 jaar. Op 14 januari van 13:30 tot 15:30 in het Hoeksch MaakLokaal van de Bibliotheek in Oud Beijerland Centrum. Aanmelden via onderstaande website. 

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/introductie-onshape–leer-professioneel-3d-modelleren.html

Comments are closed.