Plaats: Mijnsheerenland
Locatie: Laurentius kerk
Begindatum: 16 december 2022
Aanvangstijd: 20:00
Einddatum:
Eindtijd: 11:00

Eindelijk kan het weer ! Een sfeervol kerstconcert. Bij operakoor Euphonia wordt momenteel al druk gerepeteerd om er weer een mooi evenement van te maken.De coronacrisis heeft het 2 achtereenvolgende jaren onmogelijk gemaakt dus extra fijn dat het nu weer kan.
Net als 3 jaar geleden wordt het concert gehouden in de Laurentiuskerk in Mijnsheerenland.
Natuurlijk worden er zoals in de meeste kerstconcerten een aantal Christmas evergreens uitgevoerd maar op een aantal punten is dit concert anders dan u van Euphonia gewend bent.
Dit jaar wordt er samengewerkt met het Ropera aan de Maas uit Rotterdam dat onder leidingstaat van Marco Bons. Door de coronacrisis hebben beide koren te kampen gehad met ledenverlies en op deze manier kan er toch een koor van 58 zangers en zangeressen op de been gebracht worden.
Inmiddels is bij het Hoekschewaards Operakoor de muzikale leiding in handen Annelies Prins Zij is afgestudeerd op het conservatorium in zowel piano als zang. Dus een echte vakvrouw. Haar enthousiasme, inzet en vakmanschap maken de koorrepetities extra leuk.
Het koor repeteert tegenwoordig op woensdagavond in de Open Hof. Van 20.00 uur tot 22.00 uur.
De samenwerking met het Ropera aan de Maas is natuurlijk prettig maar wat zou het mooi zijn als Euphonia een aantal nieuwe leden zou mogen begroeten. In alle gelederen zijn nieuwe enthousiaste zangers en zangeressen wenselijk maar met name tenoren en bassen/baritons zijn meer dan welkom.

Toegangsprijs: € 17,50

Overige informatie:

Comments are closed.