Plaats: Kies plaats
Locatie: ’t Hof van Assendelft
Begindatum: 23 januari 2024
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Museum Hoeksche Waard op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Museum Hoeksche Waard staat volop in de belangstelling. De bezoekersaantallen groeien en het museum krijgt regelmatig aanvragen voor rondleidingen, vergaderingen, schoolbezoeken en fotoshoots. Om al deze activiteiten te kunnen organiseren wil het museum graag het bestand van trouwe vrijwilligers uitbreiden. Want veel handen maken het werk licht.

De werkzaamheden zijn zeer divers. Het museum zoekt mensen voor zowel de horeca, receptie, rondleidingen, toezicht, kinderactiviteiten, als voor de tuingroep, klusgroep, scangroep, ict, communicatie, pr en genealogie. Ook voor licht administratief werk zoals het opnemen van de telefoon en het beantwoorden van e-mails zijn helpende handen nodig. Voor studenten is er de mogelijkheid om in het museum stage te lopen. Kortom: er is voor iedereen wat wils.

Graag wil het museum geïnteresseerden hierover vrijblijvend informeren. Op dinsdag 23 januari wordt van 14.00 – 16.00 uur in locatie’t Hof van Assendelft, Hofweg 13, 3274 BK Heinenoord een speciale informatiemiddag georganiseerd voor de mensen die belangstelling hebben om vrijwilliger te worden. Wilt u iets leuks om handen hebben, dan is dit de uitgelezen mogelijkheid om onder de mensen te komen en wekelijks een nuttige middag of ochtend te hebben.

Wie deze middag bijwoont, krijgt een korte rondleiding door het museum en wordt – onder het genot van een kop koffie of thee – geïnformeerd over de diverse werkzaamheden die in het museum verricht kunnen worden. Vrijwillige museummedewerkers staan vervolgens klaar om specifieke vragen te beantwoorden. En om te vertellen hoe boeiend en uitdagend Museum Hoeksche Waard is! U bent van harte welkom! Wel graag even aanmelden via evenementen@museumhw.nl.

Toegangsprijs: € 0

Overige informatie:

Comments are closed.