Plaats: Heinenoord
Locatie: ’t Hof van Assendelft
Begindatum: 28 september 2023
Aanvangstijd: 14:00
Einddatum:
Eindtijd: 16:00

Van papier tot portret

Nicolien Fiere maakt kunst. Met teksten en afbeeldingen uit oude boeken en tijdschriften maakt zij portretten. Van een afstand zie je een mooie afbeelding, maar van dichtbij zijn de gelaagdheid en details te zien, zoals teksten waarmee een bepaald gevoel of thema aangegeven wordt. De veelzijdigheid van mensen inspireert Nicolien.
In de tentoonstelling Van haokmust tot bouwhelm in Museum Hoeksche Waard hangen enkele kunstwerken van Nicolien Fiere. Het museum organiseert een ontmoeting met deze eigentijdse kunstenares op 28 september. U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie met lekkers. Daarna vertelt Nicolien hoe zij van allerlei soorten papier komt tot een portret. Als Nicolien aan het woord is, blijkt haar enthousiasme voor deze vorm van kunst maken. U kunt haar vragen stellen en haar werk van dichtbij bekijken. Wellicht inspireert zij u om zelf aan de slag te gaan. Na nog een kopje thee of koffie is er gelegenheid om het museum te bezoeken.
De ontmoeting met Nicolien vindt plaats in museumboerderij Oost-Leeuwenstein in Heinenoord. Tijd: van 14.00 tot ongeveer 16.00 uur. Kosten € 12,50 per persoon. Vrienden en vrijwilligers van het museum, houders van museumkaart en Rotterdampas € 10,00. De middag kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Daarom is aanmelden noodzakelijk. Dat kan via www.museumhw.nl onder evenementen.

Toegangsprijs: € 12,50

Overige informatie:

Comments are closed.