Op zaterdag 3 juni vieren we de Landelijke BoekStartdag en hebben we een leuke activiteit in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Suze – van Muziek met Suze – komt in de bibliotheek een leuke muziekworkshop geven voor kinderen tot 4 jaar.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/landelijke-boekstartdag–muziek-met-suze.html
Begindatum: 3 juni 2023
Aanvangstijd: 10:00
Einddatum:
Eindtijd: 12:00

Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

Suze werkt vier dagen in de week als leerkracht in de onderbouw van het basisonderwijs. Dit werk doet ze inmiddels 34 jaar. Sinds 2016 geeft ze muziekworkshops aan peuters en kleuters. Muziek is haar grote passie en muziek maken met jonge kinderen is altijd weer een feest!

Aanmelden
Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Verder kun je op 3 juni terecht tussen 10.00 en 12.00 uur met al je vragen over voorlezen en BoekStart. Is je kindje nog geen lid? Dan kun je meteen bij de balie gratis lid worden. Kindjes tot en met 3 jaar krijgen een BoekStartkoffertje en kunnen meedoen met onze leuke spaaractie.

Let op! Je hoeft alleen voor je (klein)kind een kaartje te reserveren.

Aanmelden via onze website:

https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/landelijke-boekstartdag–muziek-met-suze.html

Comments are closed.