De allerjongste bezoekers van de bibliotheek en hun (groot)ouders zijn van harte welkom om op zaterdag 11 juni in het Oude Raadhuis de Landelijke BoekStartdag te komen vieren. Het motto van de BoekStartdag is “Jij bent de beste verhalenverteller! Ontdek het in de Bibliotheek”.


Organisatie: Bibliotheek Hoeksche Waard
Kosten: Gratis
Locatie van de workshop: Bibliotheek Oud-Beijerland Oude Raadhuis
Contact: https://www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda/landelijke-boekstartdag.html
Begindatum: 11 juni 2022
Aanvangstijd: 10:30
Einddatum:
Eindtijd: 14:30

Op zaterdag 11 juni wordt overal in het land BoekStart gevierd. Bij Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum vinden die dag van 10:30 tot 14:30 uur allerlei leuke activiteiten plaats voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is muziek met Suze (10:30 – 11:00), poppenkast (11:30 – 12:00) en er zijn voorleesverhaaltjes voor de allerkleinsten in vier talen – Vietnamees, Frans, Turks, Engels en Nederlands (tussen 13:00 – 14:30). In de omgeving is er een leuke wandel doe-speurtocht georganiseerd. Kortom: een extra reden om die dag naar de bibliotheek te gaan. Geniet in de inpandige horeca-gelegenheid ‘De Waterstal’ van een kopje koffie of thee met iets lekkers voor jong en oud.

Het doel van BoekStart is ouders aanmoedigen om jonge kinderen zo vroeg mogelijk boekjes én de Bibliotheek te laten ontdekken. Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. of download de BoekStartapp voor boekentips. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Aanmelden is niet nodig, het is vrije inloop.

Comments are closed.